Turnérykten Bruce

När det nu äntligen är helt spikad när albumet Magic släpps så har ryktesfloran inför den kommande världsturnén intensifierats ytterligare.
Det har sen en dryg vecka hållits som mer eller mindre sant att turnén skall starta i Hartford samma dag som skivan släpps i USA, det vill säga den 2 oktober.
Igår dök det dessutom på
Ticketmaster plötsligt upp en spelning den 2 november i St Paul, ett datum som någon timme senare togs ner igen.

Ett av de vildare ryktena kommer från vår egen före detta(?!) nöjesguru på Expressen, Måns Ivarsson, som i nämnda tidning rapporterar att Stockholm, tillsammans med London och New York, skall stå värd för tre exklusiva uppvärmingsspelningar inför nästa års världsturné.
Detta förefaller mej helt osannolikt.
Vad det kan röra sej om är att det för dessa tre städer ryktas om klubbspelningar likt den Bob Dylan gjorde nyligen på Debaser och isåfall i direkt samband med en större spelning på exempelvis Globen.
Men detta är såklart rena spekulationer från min sida, och inget jag egentligen tror på.

Från nyhetsgruppen RMAS rapporteras dock att en turné kommer annonseras nu på måndag och att den förmodade turnéstarten i Hartford blivit framflyttad en vecka och kommer hållas på klassisk Brucemark i Meadowlands, New Jersey.
Det talas också om sammanlagt 25 datum i USA och Europa innan nyår.

Det senare ryktet låter troligast, men som vanligt när det gäller Bruce är inget skrivet i sten innan en officiell pressrelease har släppts.

Återigen, inget är som väntans tider....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback