Vikten av att ladda om batterierna.

Ahhh....
I natt sov jag och frugan alldeles ensamma i ett Sky Design-rum på Hotel Gothia Towers.
Såå jädra gött!

Farmor och farfar kom ner från Habo igår förmiddags, och strax efter tolv tog vi lokalbussen 20 minuter in till hotellet.
Vi lämnade in väskan i bagagerummet och tog sen hissen upp till baren Heaven 23 på just våning 23 i det västra tornet på Gothia.
Suverän utsikt med hela Göteborg för fötterna, legendariskt stor och god räkmacka med öl till lunch och man kunde luta sej tillbaka och bara njuta av stillheten, tvåsamheten och vetskapen att man hade en natt av ostörd sömn framför sej.
Eftermiddagen, kvällen och natten blev precis så avkopplande och skön som vi hade hoppats, och som grädde på moset en ljuvlig hotellfrukost idag på morgonen.

Även om nu denna natt råkade vara en present för vårt värdskap för ett bröllop i somras (Per och Helena, TUSEN tack!!), så måste man ibland får stanna upp och bara rå om varandra för en dag eller två.
Åtminstone känner vi att detta är oerhört viktigt för oss för att vi skall kunna just ladda om batterierna för vardagen.

Det skissas redan nu på en helgresa till Tyskland i vår.
Såna här småprojekt gör vardagen så oändligt mycket lättare och är värd varenda krona ,och även varje minut man samtidigt trots allt saknar barna.

Imorgon är en annan dag, men just nu är man för en gångs skull skönt trött  och inte bara utpumpat trött.

Kommentarer
Postat av: FB

Det lät inte dumt, det där. Vi skall iväg på en "romantisk weekend" nu i helgen. Eftermiddagsfika och trerättersmiddag + champagne, fruktkorg och jacuzzi på rummet! :-)

2007-01-22 @ 10:02:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback